dijous, 1 d’octubre del 2015

Un gran desig

I així comença la vida del nostre petit Jordi.....: un plor de desesperació, llum intensa, nuesa en estat pur i fragilitat....Retrobament, el primer contacte amb la pell de la teva mare, bateg d un cor familiar, escalfor d' uns braços protectors ( la meva primera abraçada), l'esclat d unes llàgrimes damunt la teva carona, la veu càlida del teu pare que embocalla com unes ales,  seguit d' un petó ple de bons desitjos i amor per iniciar un  llarg camí en aquest món.
Un món que el teu pare i jo tenim com empresa que el visquis i l'afrontis amb optimisme, il.lusió, amb amor, sinceritat, humiltat, responsabilitat i serenitat.  Sempre acompanyat del nostre amor incondicional.

 Trepitjant amb fermesa, respecte i sense oblidar mai els teus valors i origens.

No és empresa fàcil,  però estic tranquil.la xq tens un bon mestre, el teu pare ( bona fusta ) i uns germans extraordinaris: Alba, Maria i Carlitus.

No fa ni 5 minuts que has nascut i ja estem orgullosos de tu. Has superat un dels viatges més importants, el miracle de la vida! I sempre te n' estaré agraïda xq sou el millor regal de la meva humil existència, el millor llegat q puc deixar en aquest món.

Ara dorm i descansa, ha sigut un viatge esgotador. Dorm plàcidament i quan et despertis, allí estarem, el teu costat per abraçolar-te. T esperen moltes experiències noves.....

Descansa petitó, descansa sense temor, ja ha passat tot, ja estàs amb nosaltres: la teva nova llar....

Benvingut al món, benvingut a la gran família Brugarolas i Datzira petitó!!!

La mare i el pare.....x sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada