divendres, 26 de desembre del 2014

Transformant

Després del tragí de les festes nadalenques, ara tenim uns dies tranquils abans de Cap d any i la nit màgica. I naturalment.....haig d'aprofitar d'alguna manera aquest " buit" ( entre comentes perque tinc un nen de 22 mesos que no para.....jajaja).

Ja feia dies que volia atacar a una cistelleta que teniem arraconada al rebost. En un principi estava pensada per posar-hi les ampolles de vi i servir-les a taula, però com que ja tenim altres gadgets per això, he volgut transformar-la a veure si així n hi treiem més profit.

La pobre cistelleta s'ha convertit en un test per posar-hi flors o plantetes d interior. Simplement l he forrada de tela, li he donat una capa fina de pintura blanca i després hi he estampat i dibuixat.
Hi ha gent que utiliza la tècnica del transfer ( per mi un autèntic maldecap), prefereixo agafar els pinzells i pintar-ho jo mateixa.


Que passeu un bon dissabte!!!!!!

Em direu: "home.....posa-li alguna floreta ! "  Teniu raó però és que ara no en tinc cap! I a les 07.00 del matí dubto que trobi res obert encara..... : P


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada